Welkom bij DesignConstruction, uw specialist in renovaties, herstellingen en onderhoud van uw huis

DesignConstruction, design op maat

Totaalrenovatie op maat van de klant

DesignConstruction is een gespecialiseerd verbouwbedrijf in Slijpe. In heel West-Vlaanderen kwamen wij bij tevreden klanten over de vloer voor:

 • Totale renovatiewerken
 • Specifieke renovaties
 • Sanitair
 • Onderhoud
 • Herstellingen

Zes redenen om voor DesignConstruction te kiezen

 1. Design op maat: Bij ons geen bandwerk, wij verzorgen een renovatie compleet op maat van de wensen van de klant, met oog voor detail.
 2. Badkamers, onze specialiteit: We worden veel gevraagd om oude badkamers te transformeren, zowel in een pareltje van een design op maat als in duurzaam standaard sanitair.
 3. Proper werk: Een totaalrenovatie, nieuwe badkamer of keuken? Als wij vertrekken, kan je er meteen intrekken!
 4. Zorgeloze service: Wij halen meestal al het materiaal zelf op om aan de slag te kunnen. Ga je voor een nieuwe badkamer of keuken, dan laten wij alles leveren in onze depot. Zo kunnen we nakijken of al het materiaal aanwezig is voor we bij je langs komen.
 5. Ervaring: Alle werken worden steeds gerealiseerd door DesignConstruction zelf, twee broers met heel wat ervaring op de teller.
 6. 7/7: Wij werken iedere dag van de week!

 

Gratis offerte!

Onze werkwijze: je contacteert ons voor een gratis offerte, wij komen graag bij je langs om het project en een prijs overeen te komen. Bekijk alvast enkele realisaties op onze facebookpagina!

 

Vraag nu een gratis offerte of bel ons gerust voor meer info.